Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτινή Έκδοση

Η άφιξη των εορτών αποτελεί πλέον γεγονός. Τα events επρόκειτο να διαδέχονται το ένα το άλλο, θα ήταν ιδανικό να φροντίσουμε είτε έχοντας προχωρήσει σε νέες αγορές είτε όχι, να αποφευχθεί η αναπαραγωγή μιας και μόνο γιορτινής εμφάνισης. Οργανώστε τα ρούχα σας με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να καλύψουν όλες σας τις εμφανίσεις, συνδυάζοντας αγαπημένα, παλιά, καινούργια κομμάτια με έξυπνους τρόπους.

Ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες προσέξτε να μην υπερβάλλετε, ξεπερνώντας την υπερπαραγωγή του χριστουγεννιάτικου δένδρου. Η λιτότητα διαθέτει ισχυρότερη δυναμικότητα, ύστερα από εναλλακτικούς χειρισμούς. Το όπλο σας, η αυτοπεποίθηση, καθώς σε χώρους όπου η υπερπαραγωγή δε γνωρίζει όρια, η προσωπικότητα είναι που μετράει.

Δοκιμάστε να ταλαντευτείτε με όλη την γκάμα των χρωμάτων χωρίς να αποσπάτε μόνο τα πολύ- φορεμένα χρώματα των Χριστουγέννων (κόκκινο, χρυσό, ασημί), προχωρώντας σε μία τέτοια επιλογή να είστε έτοιμη να αντικρίσετε μία παραπλήσια να στέκεται δίπλα σας.

Διασκεδάστε το! Βρείτε μια ισορροπία, αποκρύπτοντας την υπερπαραγωγή στις εμφανίσεις σας και προπαντός επιχειρήστε να νιώθετε και να είστε άνετα μέσα στις επιλογές σας.

Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα.


ΠΤ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου