Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Το Ρεβεγιόν Πλησιάζει...

Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία και έρωτας σε μεγάλες ποσότητες να μας αγκαλιάζουν τόσο μέχρι την άφιξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του νέου έτους.
Το πέρασμα των Χριστουγέννων άφησε αν όχι όλους, τους περισσότερους με κάποια παραπανίσια κιλά, γεγονός που θα φροντίσουμε να μην αποκαλυφθεί στο ρεβεγιόν. Με τις εφαρμοστές επιλογές, καθίσταται αναμενόμενο πως το πρόβλημα που συνήθως περιορίζεται σε πρήξιμο της κοιλιακής χώρας, θα γίνεται ορατό. Το λάθος βήμα είναι η χρήση ζώνης. Το βλέμμα επικεντρώνεται στο σημείο της ζώνης, με αποτέλεσμα να εντείνεται και όχι να αποκρύπτεται το «πρόβλημα». Η θεμιτή λύση είναι ο κορσές. Εναλλακτικές θα μπορούσαν να θεωρηθούν μια ζακέτα, ένα πουλόβερ ή ακόμα ένα σακάκι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σκεφτείτε κατά πόσο εφικτό θα ήταν να περάσετε με την επιλογή σας ολόκληρη την βραδιά, καθώς θα αποτελεί μέρος του outfit, όχι αναπόσπαστο κομμάτι.


Συχνά τις γιορτινές ημέρες πραγματοποιούνται αποσπασματικές αγορές κομματιών και οι εμφανίσεις τελειοποιούνται προσθέτοντας ήδη υπάρχοντα αξεσουάρ ή ρούχα. Για το λόγο αυτό να είστε προσεκτικοί στο τι είδους στιλ υπηρετεί το κάθε κομμάτι που συμπληρώνετε. Αποφεύγοντας το σχηματισμό μιας εμφάνισης που αποσκοπεί μονάχα στην αξιοποίηση ενός πιθανόν νέου κομματιού με την απουσία αρμονίας. Μείνετε πιστοί στο εκάστοτε στιλ.  

Μη διστάσετε να δημιουργήσετε μία αρκετά επίσημη εμφάνιση, είτε αποφασίσετε να καλωσορίσετε τον καινούργιο χρόνο έξω ή στο σπίτι. Υπερβάλλετε με μόνο στόχο τη δική σας ικανοποίηση.  

Καλή Πρωτοχρονιά,


ΠΤ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου