Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

After Christmas (Women's Exclusive)

Το Fashion Complexity σας εύχεται το 2016 να είναι μία μη αναμενόμενη χρονιά χαρίζοντας όσα δεν κατάφερε να προσδώσει το 2015 και σαφώς τα πλέον κλασσικά αλλά πάντοτε απαραίτητα υγεία, ευτυχία, έρωτας. Καλή μας χρονιά!
Η γεύση της υπερβολής των στιλιστικών εμφανίσεων που αφήνουν οι γιορτινές ημέρες, δημιουργεί συνήθως μία δικαιολογημένη διάθεση για casual& minimal εμφανίσεις. Η διάθεση αυτή όμως, σε συνδυασμό με το σχετικά παγωμένο χειμώνα που διανύουμε έχει ως αποτέλεσμα να προσδίδει μια άτσαλη προχειρότητα στις εμφανίσεις μας. Πως είναι δυνατόν να αποκρυφτεί αυτό το συναίσθημα της αδιαφορίας, καλύπτοντας παράλληλα και τις στιλιστικές ανάγκες που θέτει ο χειμώνας;


Ένα tip που θα σας φανεί χρήσιμο ώστε να μην επηρεαστείτε από το κρύο, είναι να μην αφήσετε εκτεθειμένο το λαιμό σας, φεύγοντας από το σπίτι. Χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως κουμπώνεστε στα όρια της ασφυξίας, τυλίγοντας το κασκόλ μέχρι και πάνω από το στόμα, σε καμιά περίπτωση, δεν θεωρείται κομψό. Ένας τρόπος είναι να επιλέξετε ένα ογκώδες κασκόλ τυλίγοντας την αρχή αυτού σχετικά σφιχτά γύρω από το λαιμό σας, χρησιμοποιώντας  το υπόλοιπο μήκος ως ανεπιτήδευτη διακόσμηση. Αν από την άλλη επιθυμείτε να αποφύγετε την προσθήκη φουλαριού, αντικαταστήστε το με ένα πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ ή στενό ζιβάγκο. Διατηρώντας ζεστή την περιοχή του λαιμού δεν θα αισθάνεστε το κρύο στην ολότητα του.
Το χειμώνα το πανωφόρι κατέχει σημαντικό ρόλο σε ένα outfit. Για το λόγο αυτό φροντίστε αν έχετε ένα μοναδικό να είναι εντυπωσιακό και ευκολοφόρετο, εάν προτίθεστε να προχωρήσετε σε μία περεταίρω αγορά, προτιμήστε ένα statement παλτό. Στην δεύτερη περίπτωση καθώς το πανωφόρι καθίσταται επίκεντρο της προσοχής κινηθείτε ήσυχα, είτε διατηρώντας τη μονοχρωμία, είτε επιλέγοντας κάποια στοιχεία κοντινής απόχρωσης  με το πανωφόρι σας.




Θυμηθείτε τα layers, (από παλαιότερο

άρθρο:
http://fashioncomplexity.blogspot.gr/2015/10/layers.html ) Αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για την εφαρμογή τους.
Επίσης μην φοβηθείτε να προσθέσετε καλοκαιρινά στοιχεία και έντονα χρώματα στις εμφανίσεις σας, διότι αν η πλειονότητα αυτών συνδυαστεί με κάποιο πουλόβερ ή γούνα δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ανήκουν στην καλοκαιρινή σας συλλογή, βέβαια μην υπερβάλετε φορώντας ένα λινό φόρεμα για παράδειγμα, θα θεωρηθεί λάθος. Ένα παράδειγμα αποτελούν τα παπούτσια που φέτος έχει καθιερωθεί ως τάση, ψηλοτάκουνα πέδιλα, με κάλτσα ή χωρίς. Το καλσόν ποδιού θεωρείται λάθος γενικότερα.



ΠΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου