Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οδηγός Εκπτώσεων

Οι εκπτώσεις είναι μία σημαντική περίοδος, αφού καλούμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες της γκαρνταρόμπας μας με χρήσιμα ή και περιττά κομμάτια. Επειδή όμως η λίστα επρόκειτο να είναι μεγάλη, πρέπει να κινηθούμε έξυπνα.
Το άρθρο αναφέρεται περισσότερο σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων και τα τυπικά που ακολουθούν.
Το δεκαήμερο έχει ήδη ξεκινήσει, εσείς όμως θα πρέπει να περιμένετε, καθώς στην αρχή τόσο η διαθεσιμότητα όσο και οι τιμές είναι υψηλές.


Πως πρέπει να κινηθείτε:
Μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα  με το ξεκίνημα των εκπτώσεων, χωρίς το πορτοφόλι σας. Απλώς για να παρατηρήσετε τις τιμές και να εντοπίσετε ότι σας ενδιαφέρει και τη διαθεσιμότητα του. Έπειτα θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε συχνές επισκέψεις, ελέγχοντας τη μείωση τιμής και διαθεσιμότητας αντίστοιχα. Όταν η διαθεσιμότητα παραμένει αυξημένη δεν υπάρχει κίνδυνος και μπορείτε να αγοράσετε το κομμάτι που σας ενδιαφέρει στη χαμηλότερη τιμή προς το τέλος των εκπτώσεων. Αντίθετα αν μειώνεται διαρκώς το προϊόν κινδυνεύει να αφανιστεί, οπότε καλείστε να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η αγορά του στη δεδομένη τιμή. Ωστόσο τίποτα δεν είναι εντελώς σίγουρο διότι το πορτοφόλι αλλά και η συχνότητα των αγορών σας δεν συμπίπτει με των υπολοίπων, κάτι ακριβό για εσάς που ψωνίζετε σε εβδομαδιαία, καθίσταται φθηνό για κάποιον που ψωνίζει τρείς φορές το χρόνο. Καταλαβαίνετε πως αν επιλέξετε να αποφύγετε την άμεση αγορά του επιθυμητού προϊόντος, ο κίνδυνος να χαθεί θα παραμονεύει, χωρίς να θέτεται δεδομένος.
Χαρακτηριστικό των εκπτώσεων είναι πως στις χειμερινές εκπτώσεις αγοράζουμε καλοκαιρινά ρούχα και στις καλοκαιρινές χειμερινά, διότι συμφέρει περισσότερο.
Εντοπίστε πριν τις αγορές τα κενά της ντουλάπας σας, που σας δυσκολεύουν στις καθημερινές σας εμφανίσεις  και εφόσον επουλωθούν πραγματοποιείστε δευτερεύουσες αγορές.
Και να θυμάστε πως η επιθυμητή τιμή αγοράς και η τελική είναι τι 1/3 της αρχικής, ίσως και χαμηλότερη!
Καλές Αγορές!

ΠΤ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου