Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Το Απόλυτο Αξεσουάρ Του Χειμώνα




Ο χειμώνας είναι εδώ και η άφιξη του σηματοδοτεί την καθιέρωση ενός αξεσουάρ, ως must σε κάθε σας εμφάνιση. Το φουλάρι, κασκόλ, πασμίνα, σάλι όπως μπορεί να χαρακτηρισθεί, ανάλογα της ύφανσης του, δεν λειτουργεί αποκλειστικά ως ένα διακοσμητικό στοιχείο πάνω σας, επιπροσθέτως μπορεί να προσδώσει μια σχετική προστασία. Όταν διαχωρίζεται το διακοσμητικό από το προστατευτικό στοιχείο, προκύπτει ένα αποτέλεσμα περιττής ή ανύπαρκτης αισθητικής αντίστοιχα. Τις περισσότερες φορές που το φουλάρι μετατρέπεται σε στολίδι μιας εμφάνισης, περισσεύει. Ενώ όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποφυγή του ανέμου, δεν αποτελεί στιλιστικό στοιχείο. Ωστόσο, το πάντρεμα των δύο δημιουργεί μια καλαίσθητη εικόνα στο πλαίσιο του χειμώνα.
Ένα είναι το μυστικό, όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Ο όγκος προσελκύει το μάτι και έχει την ενδιαφέρουσα ικανότητα να το αποσπά από τυχόν λάθη που έχουν προκύψει στην υπόλοιπη εμφάνιση. Μπορεί να συμπληρώνει ένα outfit, υποδηλώνοντας απαράλειπτη την παρουσία του, όπως και να λειτουργεί ανεξαρτήτως αυτής, ως αυτούσιο στοιχείο. Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, σκεφτείτε το σάκο ταξιδιού, ο οποίος δεν σχετίζεται με την εμφάνιση σας αλλά κατά κάποιον τρόπο αποτελεί μέρος αυτής.

Βεβαίως, ο τρόπος που θα φορεθεί πρέπει να γίνει με στιλ. Προσέξτε να μην φαίνεται ιδιαίτερα στυλιζαρισμένο, αλλά να δείχνει πως απλώς το ρίξατε πάνω σας, προφανώς όχι με ατσούμπαλο τρόπο. Αποχωριστείτε το κλασσικό και πολυφορεμένο κόμπο (δίπλωμα στη μέση και πέρασμα της μιας άκρης μέσα από την θηλιά που προκύπτει από την άλλη), επιλέγοντας τρόπους εντυπωσιακότερους, όπως τον κόμπο εποχής, τη χρήση του φουλαριού ως εσάρπα, την πολλαπλή περιστροφή γύρω από το λαιμό και οτιδήποτε άλλο καταφέρει να δημιουργήσει η φαντασία σας, διότι αυτό είναι που χρειάζεται.  


Εάν τα βρείτε σκούρα στην τιμή, προτιμήστε ένα ύφασμα της αρεσκείας και γαζώστε το!
ΠΤ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου