Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ενσωματώνοντας Το Υπόδημα Σε Ένα Outfit



Μια δεδομένη στιλιστική εμφάνιση υπηρετεί ένα συγκεκριμένο ύφος, ίσως και συνδυασμό περισσοτέρων. Η όποια προσθήκη σε αυτήν υφίσταται να υποβοηθά το ύφος- στιλ το οποίο έχει επιλεχτεί με σκοπό την ακριβή ολοκλήρωση της. Το υπόδημα αποτελεί έναν βασικό παράγοντα, κάποιες φορές και τον κυριότερο σε ένα επιτυχή look, η παράβλεψή του μπορεί κάλλιστα να το ακυρώσει.
Προχωρήστε σε αγορές υποδημάτων που αναδεικνύουν τα πόδια σας, ανάλογα με το φάρδος της γάμπας και το ύψος σας γενικότερα. Εάν διαθέτετε σχετικά χοντρή γάμπα αποφύγετε τα λεπτοκαμωμένα τακούνια και προσέχετε ανάλογα με το ύψος σας όσα παπούτσια διαθέτουν λουράκι στον αστράγαλο και τα μποτάκια, καθώς έχουν την ιδιότητα να κονταίνουν το πόδι.
Συνήθως η προσοχή στο ύφος παραλείπεται και δίνεται βάση μόνον στο χρώμα. Με τη λογική αυτή δεν δημιουργείται πρόβλημα πάντοτε, όταν όμως δημιουργηθεί έντονη αντίθεση μεταξύ των στιλ, το μάτι θα παραμείνει στη λάθος επιλογή παπουτσιού.


Βέβαια μια τέτοιου τύπου αντίθεση μπορεί να είναι επιτηδευμένη, προωθώντας το πάντρεμα δύο εξαιρετικά διαφορετικών στιλ. Το πρώτο από αυτά καθίσταται απαραίτητο να έχει υποστηριχτεί στην όλη εμφάνιση καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο της μέρος και το δεύτερο να εξυπηρετεί το ρόλο της λεπτομέρειας ή να περιορίζεται αποκλειστικά στο παπούτσι.
Εκτός από σημείο αναφοράς, θα μπορούσε επιπλέον να αντιμετωπιστεί ως το τελευταίο κομμάτι του πάζλ, τελειοποιώντας ένα ανολοκλήρωτο outfit.
Και για το Θεό μην παραμένετε προσκολλημένοι σε στερεότυπα συνδυασμού τσάντας- παπουτσιού!
ΠΤ           

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου