Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κολάν. Ευκολοφόρετο;



Μέσα στο σπίτι. Στο γυμναστήριο. Σε μια βόλτα. Για καφέ. Σε βραδινές εξόδους. Σε κάποιο διακεκριμένο event. Χειμώνα- καλοκαίρι. Το κολάν θεωρείται αρκετά ευκολοφόρετο. Είναι άραγε;  


Ένα κολάν όπως και μία φόρμα είναι εκπληκτικά άνετο, ίσως ακόμα περισσότερο. Έχει όμως μία ιδιότητα, που αρκετά συχνά συνηθίζεται να περνά απαρατήρητη, αναδεικνύει- εκθέτει το σώμα, γεγονός που οφείλεται στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο, προκειμένου να προσφέρει μια ελαστική λειτουργικότητα. Για το λόγο αυτό, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να φορεθεί με τρόπο που να κολακεύει και όχι να προβάλλει αρνητικά τη φιγούρα σας.  Η γνωριμία με τα ελαττώματα του σώματος σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτόν τον κίνδυνο. Από την άλλη όταν τα μειονεκτήματα μικραίνουν, κονταίνει και το μήκος του πάνω μέρους.
Προτιμήστε να συνοδεύσετε ένα κολάν με κομμάτια της αρεσκείας σας, το μάκρος των οποίων να είναι ικανό να καλύπτει την περιοχή των οπισθίων λειτουργώντας ως φόρεμα, αποφεύγοντας τα crop- top και τα κλασσικά μπλουζάκια. Διότι το κολάν δεν είναι παντελόνι, υπάρχουν ελαστικά παντελόνια παρόμοια με αυτό.
Επιλέξτε τα χρώματα και τα prints με προσοχή εξίσου, καθώς πιθανόν να παρουσιάσουν το σώμα σας με τρόπο σουρεαλιστικό.


Επίσης προσπαθήστε να του προσδώσετε διαφορετική χρήση, πλουσιότερη. Πως επιτυγχάνεται αυτό; Αυξάνοντας τα level. Βερμούδα (Zip- Kilot)- Κολάν, Φούστα (Φόρεμα)- Κολάν- Καλσόν.
ΠΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου