Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

FIRST DATE



Πρώτο ραντεβού. Ο σταθμός μιας καλής ή κακής διαδρομής, που μπορεί να κρίνει μέρος ή και ολόκληρη τη ζωή κάποιου. Πολλοί αδιαφορούν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, ωστόσο όλοι νοιάζονται για το τι θα φορέσουν στο πρώτο ραντεβού. Το σίγουρο είναι πως κανείς δε θα ήθελε να δώσει τη λάθος εντύπωση και εικόνα. Κοινός στόχος είναι ο εντυπωσιασμός του άλλου προσώπου και συχνά καθίσταται η αιτία για λάθος επιλογές.
Οποιοδήποτε το στιλ του καθενός και η εικόνα, στην αρχή μιας γνωριμίας προωθούμε την προσωπικότητα μας, εάν πράξουμε διαφορετικά, αργά ή γρήγορα όλα αυτά που έχουμε καταφέρει θα γκρεμιστούν. Δεν υπάρχει λόγος να κλέψουμε την παράσταση της προσωπικότητας μας, την προωθούμε. Πως; Keep it simple! Χωρίς να συνεπάγεται πως αλλάζω το στιλ μου, με βάση το στιλ του εκάστοτε προσώπου. Αυτό δε συμβαίνει ποτέ, δεν αξίζει να εγκαταλείψουμε το στιλ για ένα άτομο που αποδέχεται την προσωπικότητα αλλά όχι το στιλ κι αν αποτελεί μέρος αυτής; Ωστόσο αν έχουμε την εντύπωση πως θα τρομάξει με την εικόνα μας, επειδή είναι ιδιαίτερη, προχωρούμε βήμα βήμα. Δείχνουμε κάποιο κομμάτι του στιλ μας την πρώτη φορά και έπειτα αρχίζουμε να προσθέτουμε μέχρι ωσότου ολοκληρώσουμε το πάζλ. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά θα καταφέρνετε να κερδίζετε και το θαυμασμό του άλλου, τόσο απλά και εύκολα!  Υιοθετούμε λοιπόν, μια σχετικά minimal εμφάνιση, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά, αν υπάρχει. Επιπλέον η υπερπροσπάθεια, πέρα του ότι γίνεται διακριτή, μας αδειάζει γρηγορότερα και περισσότερο την ντουλάπα μας. Αν δώσετε παραπάνω από αυτά που μπορείτε, ύστερα τι ακολουθεί; Οι επισκέψεις στα μαγαζιά κατά επανάληψη; Μην αγγίζετε τα άκρα, εφόσον η επανάληψη πρόκειται να ακολουθήσει.  
Ιδιαίτερα σημαντικό επιλέξτε τα σωστά ρούχα, δε θέλετε να λάβει λάθος μήνυμα, εκτός κι αν αυτός είναι ο στόχος. Επιλέξτε ένα σημείο του σώματος για το οποίο είστε περήφανοι και επιθυμείτε να τονίσετε, χωρίς απαραίτητα να το αποκαλύψετε. Στις μέρες μας η έκθεση σημείων του σώματος, μεταφράζεται ως κάτι φθηνό θα έλεγα, έχοντας αντικατασταθεί από ποικίλους σύγχρονους τρόπους. Αντικαταστήστε ένα κοντό μπλουζάκι με ένα see through, ένα υπερβολικά κοντό φόρεμα με ένα στενό και μακρύτερο. Τονίστε το σώμα σας κρύβοντας το.
Αποφύγετε την πολύ βαβούρα από την εμφάνιση σας, επιλέξτε κάτι σιγουρότερο, γνωρίζοντας ότι σας κολακεύει. Επενδύστε στη φυσική σας ομορφιά, τον εαυτό σας.
*ΥΓ. Αν από την άλλη γνωρίζετε πως το άλλο πρόσωπο διακρίνεται επίσης για την ιδιαιτερότητα στο στιλ του, τότε δώστε τα όλα. Εντυπωσιάστε για να μην εντυπωσιαστείτε.
ΠΤ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου