Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΓΛΥΦΟ (Women's Exclusive)



Στο ταξίδι ανίχνευσης του ωραίου, συνήθως εθελοτυφλούμε, προσκολλώντας στην επιφάνεια και προσπερνώντας το αντίχτυπο που προσδίδει στο σώμα μας. Είναι πιθανό δηλαδή να έχουμε επιλέξει το ωραιότερο δυνατό για την εμφάνιση μας, όμως η εφαρμογή του στο σώμα μας να το μετατρέπει στη χειρότερη δυνατή επιλογή.
Ξεκινώντας από το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος μόδας που κυκλοφορεί καθημερινά, το εσώρουχο. Στην περίπτωση που γίνεται επιλογή ενός στενού- κολλητού, ημιδιαφανούς υφάσματος ρούχου, η επιλογή εσωρούχου κρίσιμη. Διότι οποιαδήποτε εσώρουχο με ραφή είναι διακριτό. Δύο λύσεις: Φορώ εσώρουχο χωρίς ραφή& Δε φορώ εσώρουχο. Επαναλαμβάνω πως δεν υπάρχει άλλη λύση, τα μικροσκοπικά εσώρουχα, αποτελώντας τη συνηθέστερη επιλογή των γυναικών, θεωρούνται καταστροφικά, καθώς πέρα του ότι καθιστούν το σώμα ως εκτεθειμένη ακτίνα, δημιουργούν σε μεγάλη μερίδα γυναικών σε συνδυασμό με τα ψηλοτάκουνα, πρόβλημα στο βηματισμό.  
ΤΟ ΣΤΙΛ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΑΡΟΣ. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα ρούχα. Πολλές φορές η απώλεια βάρους είναι που οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Ρούχα, ιδίως σε στενή γραμμή, δεν αποκρύπτουν πάντοτε ελαφρυντικά όπως η κυτταρίτιδα, ανάλογα και το εκάστοτε ύφασμα, απαιτούν την ανάλογη προσοχή. Προτιμήστε ένα μεγαλύτερο μέγεθος ή φαρδύτερη γραμμή, μην παρουσιάζετε το σώμα σας σαν να υποφέρει μέσα στο ρούχο. Δώστε σημασία στα πλεονεκτήματα του κορμιού σας, αφήνοντας τα μειονεκτήματα στο σκοτάδι και ταυτόχρονα μετατρέποντας τα σε πλεονεκτήματα φαντασίας.
Υπάρχει και η μερίδα των ρούχων που μπορεί να εκθέτει ακόμα και άριστους σωματικούς τύπους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ολόσωμη φόρμα. Πριν την αγορά της βεβαιωθείτε πως σας κολακεύει και δεν κόβει στο καβάλο.



Διαθέτετε την ευκαιρία να διορθώσετε ένα γλυπτό, το σώμα σας, θα αναδειχθείτε έξυπνος γλύπτης;

ΠΤ    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου